OUTFIT | Flower Power

Zo nu en dan komt de lente als eens een kijkje nemen om te zien of het nog geen tijd is om helemaal tevoorschijn te komen. Zo nu en dan stijgen de temperaturen al boven onze verwachtingen uit en halen we soms 14 a 15 graden. Zo nu en dan is de zon van de partij om ons allen goeie dag te zeggen. Deze nu en dan momenten schreeuwen om een frisse en vrolijke outfit. Het ideale moment om mijn nieuwe Primark bloes boven te halen en de flower power de bovenhand te geven. Gecombineerd met een ripped boyfriend jeans en mijn nieuwe flitsers aan mijn voeten kan ik de wereld aan. Tijd om jullie een inkijk te geven in één van mijn favoriete outfits.
Blouse – Primark
Pants – H&M
Shoes – SheIn
Bag – SheIn
Watch – Daniel Wellington*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me