OUTFIT | Fake Fur Love

Het nieuwe jaar is intussen al enkele dagen bezig, en thank god, 2016 is over. Het was een jaar met vele ups maar ook met vele downs, vele gelukkige momenten, maar ook met vele teleurstellingen.

It’s already day 5 of the new year, and thank god, 2016 is over. It was a year with a lot of ups, but also many downs, many happy moments, but also many disappointments.

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mooie momenten, al de liefde die ik heb gekregen en alles wat ik heb mogen ontdekken. Maar ik heb ook enorm veel geleerd, van anderen, maar ook van mijn eigen fouten. 2017 wordt hopelijk een jaar waarbij de ups alleen maar meer en groter worden en de downs tot het minimum gebracht worden. 2017 wordt ook het jaar waarin we echt beginnen denken aan een huisje bouwen (jep, ik heb al een eerste architect bezocht), waarin ik hopelijk opnieuw echte liefde mag ervaren en waarin ik gewoon mezelf echt kan zijn en echt gelukkig kan zijn.

I’m very thankful for all the beautiful moments, all the love I got and everything I got to discover. But I also learned a lot, from others, but also from my own mistakes. 2017 will be a year where all the ups will be bigger and all the down will be minimalised. 2017 will also be the year where we really start to think about building a house (yep, I already visited my first architect), where I can experience real love again, and where I can just be myself and be happy.

Om 2016 nog fantastisch af te sluiten, zijn Melissa en ik nog een keertje gaan shooten in een enorm mysterieuze plaats, met een fantastisch resultaat als gevolg. De mist heeft het alleen maar mooier gemaakt. Een toplook en een topfotoshoot om het jaar in stijl te eindigen!

To end 2016 on a fantastic way, Meliss and I went shooting in a mysterious place, with a fantastic result. The fog made it even better. A toplook and a top fotoshoot to end the year in style!

Handbag – Calvin Klein
Jacket – Stien
Pants – New Look
Boots – New Look
Ring – Bijou Brigit


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me