OUTFIT | Dots & Dots

Het is eind januari en de solden zijn intussen bijna afgelopen. Ik heb enkele super toffe items kunnen scoren deze keer. Onder andere deze broek van Zara en blouse van H&M. Een toffe en geslaagde combinatie als je het mij vraagt. Nog een heerlijke warme fake fur vest erbij, het is tenslotte nog altijd winter, en mijn outfit is compleet. Op mijn schoenen en handtas na was dus alles in solden. Beter kan niet.

It’s the end of January and sales are almost over. I bought some super fun items this time. For example this pants from Zara and the blouse from H&M. A verry good and fun combination if you ask me. I just added a lovely warm fake fur jacket, it’s still winter you know, and my outfit is complete. Next to my shoes and handbag, everything is bought in sales. Perfect.
Om deze outfit op papier te zetten trokken Nikki van The Ginger Diaries en ik naar de lokale vaart bij ons in de buurt. We hadden ook de zon uitgenodigd en gelukkig was ze er ook. Als je de foto’s bekijkt lijkt het een zalig weertje, maar geloof me, na ongeveer een half uur hielden we het voor bekeken. Het was zo ontzettend koud, de wind waaide door onze haren en we waren zowat aan het sterven van de kou. Thuis wachtte gelukkig een heerlijk warm kopje koffie op me. I-de-aal. Dit is hoe een zondag moet zijn.

To shoot this outfit, Nikke from The Ginger Diaries and I went to the local canal near our place. We also invited the sun and we were happy to have her with us. If you look at the pictures, it looks like the weather is pretty nice, but believe me, after about half an hour we stopped. It was so freaking cold, the wind blew through our hair and we were almost dying from the cold. Luckely, there was a cup of coffee waiting for me at home. I-de-al. This is how a Sunday should be.

Fake fur jacket – Only @ Veja
Blouse – H&M
Pants – Zara
Shoes – Shoediscount
Handbag – Shoediscount
Sunglaces – Rayban
Watch – Daniel Wellingtong*Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me