OUTFIT | Oversized knit

Oversized, heerlijk warm, ideaal voor de winterkou en perfect om dat winterbuikje (lees: Kerstkalkoen buikje) te verstoppen. Ik heb het uiteraard over knitwear. Ik ben helemaal fan! Bij voorkeur heb ik ze ook net wat te groot, zodat ze lekker los zitten! Deze sweater heb ik gekocht bij H&M, intussen al een tijdje geleden, maar ik heb bewust voor een maatje groter gekozen.

Oversized, lovely warm, ideal for the cold winterdays and perfect to cover up that winter belly (read: Christmas turkey belly). I am talking about knitwear. I’m a fan! I prefer knitwear to be a little too big, so it’s a little loose! I bought this sweater at H&M, a while ago right now, but I choose conscious for the bigger size.
Mijn persoonlijke gouden regel is dat ófwel je bovenstuk, ófwel je onderstuk oversized mag zijn. Als je zowel boven als onderaan een oversized item draagt, lijk je een beetje op een wandelende patattenzak. Kies je voor skinny, zowel boven als onder, tja, dan weet je ook wel hoe je eruit ziet he ;-). Evenwicht is de gouden sleutel!
 
My personal golden rule is that ór the top, ór the bottom can be oversize. If you wear both, bottom and top, oversized, you look like a walking potato bag. Do you choose for skinny, both bottom and top, wel tja, you know how you look he ;-). Balance is the golden key!

Voor deze look koos ik dus voor de oversized trui, gecombineerd met een suede rokje (eveneens van H&M) en overknee boots die ik vond bij New Look. Liefde op het eerste zicht was dat! Hebben jullie ook zo van die regeltje die jullie toepassen?

For this look, I choose for the oversized sweater, which I combined with a suede skirt (also bought at H&M) and overknee boots which I bound at New Look. Love at first sight! Do you also have these golden rules that you use?


Sweater – H&M
Skirt – H&M
Overknee boots – New Look
Handbag – Local shop
Watch – Daniel Wellingtong*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me