TRIP | Amsterdam hotspots

Amsterdam heeft tal van mooie locaties, toffe shops en heerlijke eetgelegenheden. Over dit laatste wil ik jullie vandaag wat meer vertellen. 

Zoals ik in mijn vorige post over Amsterdam al vertelde, hebben we eigenlijk niet veel eer gedaan dan gegeten, gedronken, een beetje geshopt en nog meer gegeven en gedronken, haha! Er zijn ontelbare koffie bars, ontbijt of lunch adresjes maar helaas konden we deze op 2 dagen tijd niet allemaal een bezoekje brengen. 

Amsterdam has lots of beautiful locations, fun shops and delicious food occasions. I’m going to tell you a bit more about this last one today.

As I already told in my previous post, we actually didn’t much more than eat, drink, shop a little bit and even eat and drink more, haha! There are uncountable coffeebars, breakfast or lunch addresses but unfortunately, we couldn’t visit all of them in just two days.

PLUK

Onze eerste stop was al meteen een topper! PLUK is een fantastisch gezellig ontbijt-lunch plaatsje waar je ontzettend heerlijke smootie bowls kan eten en tegelijk een toffe shop. Je kan hier tal van leuke items zoals sierraden, vazen, kookmateriaal en nog veel meer kan shoppen.

Our first stop was already a topper! PLUK is a fantastic cosy breakfast-lunch location where you can eat delicious smoothie bow;s and where you can shop at the same time. You can find here many fun items as jewelry, vases, cooking material an much more.
COFFEE & CAKES

Amsterdam heeft ontzettend veel koffiebars. Coffee & cakes is er eentje van. Niets speciaal, je hebt er zo 13 in een dozijn, maar op z’n minst wel het vernoemen waard omwille van hun héérlijke oreo cheesecake!

Amsterdam has many many coffeebars. Coffee & cakes is one of them. Nothing special, you have 13 in a dozen, but it’s worth mentioning it because of the délicous oreao cheesecake!
YOGURT BARN

Als je op zoek ben naar dé ideale ontbijt of brunch locatie, dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Yoghurt Barn. Nikki en ik hadden er een brunch besteld en omg, hoe ontzettend heerlijk was die! Aan keuze geen gebrek en gelook me, we zijn niet met honger naar buiten gegaan, haha!

If you’re looking for the ideal breakfast of brunch location, you definately need to visit Yoghurt Barn. Nikki and I ordered a brunch and omg, how amazing delicious was that! No lack of choice and believe me, we didn’t left hungry, haha!
SWEET BOB

Ook voor de kleine honger zijn er tal van opties.Een van de favorietjes die we bezocht hebben, is Sweet Bob. Een klein maar fijn winkeltje waar je heerlijke snoepjes kan kopen in verschillende smaken. Redelijk prijzig, maar echt z’n geld meer dan waard!

Also for the smalle hunger, there are many options. One of the favorites we visited is Sweet Bob. A small but oh so lovely shop where you can by delicious candy in different tasted. Not so cheap, but it’s worth the money.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me