OUTFIT | Squares in Amsterdam

Enkele weken ben ik naar Amsterdam geweest en ik heb voor jullie nog een laatste artikeltje voor jullie. Dit keer geen omgevingsfoto’s of hotspots, maar wel een outfitpost.

Some weeks ago, I went to Amsterdam and I have one last article for you. This time no random pictures or hotspots, but an outfitpost.
Amsterdam is echt een fantastisch mooie stad. De huizen zijn er zo prachtig en hebben die typisch nederlandse look en feel. Mocht ik ooit de kans krijgen om in zo’n huis te wonen, ik zou niet twijfelen. Ze stralen authenticiteit en charme uit. Dat is eveneens de reden waarom we deze mooie trappen als locatie hebben uitgekozen. De look zelf is vooral heel praktisch. Ooit al een citytrip op hakken gedaan? Ik niet hoor ๐Ÿ™‚ Een comfortabele losse broek, mijn love-love-love sneakers en een lekker warme sjaal en ik was klaar om te gaan.

Amsterdam really is an amazing beautiful city. The houses are so nice and they have those typical look and feel. If I ever got the chance to live there, I wouldn’t doubt. They radiate authenticity and charm. That is also the reason why we choose these beautiful stairs as the location for this shoot. The look itself is just practical. Have you ever been on citytrip on high heel? I don’t ๐Ÿ™‚ Comfy pants, my love-love-love sneakers and a warm scarf and I was ready to go. 

Momenteel is het rushen om te gaan volleyballen, tja, die verplichting roept ook. Snel snel een artikeltje schrijven dus, mezelf klaarmaken en maar hopen dat er geen schrijffouten instaan ๐Ÿ™‚

At this moment, it’s rushing to go to the volleyball, The duty calls. Typing very quick this post, making myself ready and just hoping that there are no typing faults in the text ๐Ÿ™‚

Jacket – JBC
Shirt – Primark
Scarf – JBC
Pants – JBS
Shoes – Adidas
Handbag – C&A
Watch – Daniel Wellington*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me