TRIP | Amsterdam, here we come!

Bingo! Een verlengd weekend, zalig gewoon. Het voelt aan alsof het weeral heel lang geleden is dat we nog eens een verlengd weekend hebben gehad. Een toffe invite voor een feestje in Amsterdam, waar we trouwens niet op in zijn gegaan (hard werken maakt mensen heel moe, haha), werd de inspiratie voor ons om een weekendje te gaan hipsteren. Nog geen week later stond vast dat we, mijn ginger friend en ik, het verlengd weekend gaan doorbrengen in de stad met de meeste koffiebars en de hipste plaatsen. Amsterdam, here we come!

Ikzelf ben nog nooit op vakantie geweest in de hipste stad van onze noorderburen. Ik heb er al zóveel over gehoord en gelezen. Ook foto’s die op regelmatige basis op mijn social media passeren zien er altijd zo adembenemend uit! Tijd dus om het eens met mijn eigen ogen te gaan bewonderen.

Dus, als je goede suggesties hebt, de coolste koffiebars, de tofste winkels, de lekkerste restaurants en alle andere must-see’s zijn meer dan welkom! 🙂

Bingo! An extra long weekend, just amazing! It feels like it’s already a long time ago that we had an extra long weekend. A fun invite for a party in Amsterdam, which we didn’t accept by the way (‘cause working hard makes people very tired, haha), became the inspiration for us to go and ‘hipster’ the weekend. Less than a week later, my ginger friend and I, decided to spend the exta long weekend in the city with the most coffeebars and hippest places. Amsterdam, here we come!

I never been on vacation to the hippest place of our neighbours. I heard and read so much about it already. Also the pictures that pass my social media look stunning! So time to discover the city myself.

So, if you have any suggestions, the coolest coffeebars, the funniest stores, the most delicious restaurants and all other must-see’s are more than welcome! 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me