OUTFIT | Overknees and a bit of skin

Een van de huidige trends deze herfst is een herhaling van vorig jaar. De overknee boots zijn alomvertegenwoordigd in de winkels, online en op social media. Ik heb al een paar zwarte boots in mijn schoenenkast staan, maar ik kon – uiteraard – het niet laten om me ook nog een taupe paar aan te schaffen, oeps. Overknee boots zijn, als je het mij vraagt, ook echt een musthave deze herfst/winter. 


One of the trends this autumn is a repeat of last year. The overknee boots are ubiquitous  in stores, online and on social media. I already have a black pair in my shoe closet, but I couldn’t resist – off course – to buy myself a taupe pair as well. Overknee boots are, if you ask me, a real musthave this autumn/winter.
Je kan overknee’s perfect combineren met een skinny jeans, een rok of een jurkje. Een belangrijk element om in het achterhoofd te houden is dat je, wanneer je de schoenen combineert met een rok of jurk, je een klein beetje huid moet laten zien. Het gaat er anders een beetje vreemd uitzien, haha.

Ik combineerde mijn asos taupe overknee boots met een wit kleedje en een stijlvolle jas.

You can perfectly combine overknee’s with a skinny jeans, a skirt of a dress. An important element to remember, if you combine these shoes with a dress of skirt, is that you need to show a little bit of skin. I would like a bit weird if it doesn’t, haha.
I combined my asos taupr overknee boots with a white dress and a classy jacket.
Jacket – JBC
Dress – Asos
Boots – Asos
Bag – Duifhuizen*


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me