OUTFIT | Keep it cool

Vorige week had ik met Nikki van The Ginger Diaries afgesproken om een gezellige zondagnamiddag te gaan shooten. We starten altijd met een enorme dosis moed en vertrouwen om toch wel enkele outfits te shooten. Toegegeven verkiezen we meestal (wel… eigenlijk altijd) voor een heerlijke kop koffie of zelfs een enorme dosis caloriën in de vorm van pannekoeken, ijsjes, smoutebollen of een heel dessertenpallet in plaats van een tweede outfit aan te trekken. Moet kunnen toch?! =) haha! Ook dit keer was het weer prijs! Minstens even tof als de shoots zelf.

Last week I and Nikke from The Ginger Diaries decides to shoot on a cosy Sunday afternoon. We always start with a huge dose of courage and trust to shoot several outfit. Well, confirmed, we mostly (wel… actually always) prefer a delicious cup of coffee and a huge dose of calories in the form of pancakes, ice creams, Dutch Doughnuts or even a whole dessert pallet instead of putting on a second outfit. Should be oke?! =) haha! Also this time it was the case! At least as great as the shoots itself.
Maar maar maar, het resultaat mag er zijn, toch?! Hoewel ik het altijd enorm snel koud heb, en liever 10 extra lagen aantrek in plaats van ook maar een beetje kou te hebben, koos ik toch een (ver)frisse(nde) (icecreeeaaaamm) look. 

But but but, the result is oke, right?! However I’m always very cold and I prefer to where 10 layers of clothes instead of having it cold for just a little bit, I choose for a (re)fresh(ing) (icecreeeaaaamm) look.

Jacket – C & A
Shirt – JBC
Skirt – Zara
Shoes – Sketchers
Bag – Zara
Watch – New Look
Ring – Bijoux Brigittte


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me