OUTFIT | All Black

Van nature ben ik een heel kleurrijk iemand – of toch in de meeste gevallen -, zowel innerlijk als uiterlijk, maar soms hou ik ervan om lekker stoer – in plaats van op en top girlie – gekleed te gaan. Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik echt een kameleon ben op vlak van mode en mijn outfits. De ene dag voel ik me het best is een tutu en high heels, de andere dag ga ik voor een comfy look met een hoodie en all starts. Maar vandaag show ik jullie mijn all-black-outfit! 


Naturally, I am a very colorful person – or mostly –, both inside and outside, but sometimes I prefer the black cool look – instead of an ultra girly look. Actually I can say that I am a chameleon when it comes to fasion or outfits. The one day, I feel most comfortable in a tutu and high heels, the other day I choose for a comfy look with a hoodie and all stars. But today I show you my all-black-outfit.
Wanneer ik een ééntonige outfit draag, probeer ik zoveel mogelijk soorten materialen te gebruiken, kwestie van toch wat afwisseling in de look te brengen. Hier heb ik gekozen voor een basic zwart kleedje van Mango, wat ik gecombineerd heb met mijn fluffy Torfs schoenen en een leren jasje! Om de look echt stoer te maken, heb ik een zilveren ketting toegevoegd.

When I wear an one-colored outfit, I try to mix and match different materials, just to create a bit of variety into the look. Here I choose for a basic black dress from Mango, which I combined with my fluffy shoes from Torfs and my leather jacket! To make the look really cool, I added a silver necklace.

Dress – Mango
Jacket – C & A
Shoes – Torfs
Necklace – JBC


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me