OUTFIT | Pink stripes

Vorig weekend hebben we kunnen genieten van een toch wel redelijk zonnig weekend. Het mijne was nogal druk bezet en dus helaas geen tijd om nieuwe outfits te shooten, maar geen paniek, ik heb nog een outfitje van twee weken geleden voor jullie klaar staan. Voor mij staan zonnige weekends gelijk aan shotjes of rokjes. Ik hou ervan, zolang het nog kan, om mijn blote benen te showen. We moeten ze immers al lang genoeg verstoppen in lange broeken. Om het geheel toch een beetje een klassieke look te geven, heb ik deze witte short gecombineerd met een gestreepte bloes. En je raadt nooit hoeveel deze bloes me gekocht heeft (tip: het is belachelijk weinig!) Haha. Nieuwsgierig? Kijken dan snel even verder ๐Ÿ˜‰

Last weekend we have enjoyed a quit sunny weekend. Mine was filled with activities and unfortunately, I didn’t had te time to shoot some outfitpics, but no worries, I have an outfit from two weeks ago for you. For me personal, sunny weekens is wearing shorts of skirts. I like to, as long as it’s possible, to show off my legs. We already have to hide them in pants so long. To give the whole look a touch of class, I combined this white shots with a striped blouse. And you never guess how much I paid for this blouse (tip: it’s rediculous low!) Haha. Curious? Scroll quick down ๐Ÿ˜‰
Voor alle nieuwsgierigen, ik heb deze bloes gekocht bij Wibra voor maar wel 2,5 euro en ik ben er ontzettend blij mee. De roze kleur is echt super mooi, een beetje doorzichtig en perfect te combineren deze zomer/herfst.

For all the curious ones, I bought this blouse at Wibra for just 2,5 euro and I really love it. The pink color is super nice, a little see-through and perfect to combine this summer/autumn.

Short – Vila
Blouse – Wibra
Shoes – Michael Kors
Necklace – H&M
Watch – Fossil


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me