OUTFIT | Fluffy shoes & a patchy bag

Super zacht, heerlijk comfortabel en ultra trendy. Je raadt het al, jep, mijn nieuwe schoenen. En oh ja, deze handtas ook. Twee items waarvoor ik mi-nu-ten lang door de Torfs slenterde en twijfelde of ik deze nu wel of niet zou kopen. Zijn ze niet té? Past dit wel bij mij? Wat gaan andere hiervan denken? De conclusie van mijn geslenter door de winkel: Je m’en fous wat anderen denken. Ik vind ze mooi dus ik koop ze. Et voila, hierbij de outfit. De look zelf heb ik heel basic en casual gehouden zodat de schoenen en de handtas nog beter tot zijn recht komen. En oh, wat ben ik blij dat ik ze uiteindelijk toch gekocht heb!

Super soft, very comfortable and ultra-trendy. You can already guess, yep, my new shoes. And oh yes, this handbag too. I sauntered through the Torfs for mi-nu-tes doubting if I should buy these two items or not. Aren’t the too much? Does this fit me? What will others think about this? The conclusion of my sauntering: Je m’en fous what others think. I like them so I buy them. And here is the outfit. I kept the look very basic and casual so that the shoes and the handbag fit perfectly. And oh, what am I happy that I finally bought these items!

Blouse – H&M
Pants – H&M
Shoes – Torfs
Handbag – Torfs
Sunglaces – Random
Choker – New Look
Necklace – Nanini
Watch – Fossil


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me