LIFESTYLE | A random day in Antwerp

Vorige zaterdag was er eentje zonder een planning of afspraken, wat eerder uitzonderlijk is, en dus besloot ik om in m’n eentje te gaan genieten van het goede weer in Antwerpen. Ideaal om wat rond te slenteren op en rond de Meir, wat winkels te bezoeken (en af en toe ook eens iets te kopen) en An-Katrien een bezoekje te brengen in de SuperTrash store in Wijnegem op de terugweg. Wat ik zoal tegenkwam, zag, deed of kocht op mijn toch kan je hieronder bewonderen. Wat doen jullie zoal op een vrije dag? 


Last Saturday was a day without plans or meetings, what is quit unusual, so I decided to go to Antwerp by my own and to enjoy the good weather. Ideal to just hang around at the Meir, to visit some stores (and to buy some stuff now and than), and to visit An-Katrien at the SuperTrash store in Wijnegem on my way back. Wat I crossed, saw, did or bought can you see below. What do you do on a free day?

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me