LIFESTYLE | A random day in Antwerp

Vorige zaterdag was er eentje zonder een planning of afspraken, wat eerder uitzonderlijk is, en dus besloot ik om in m’n eentje te gaan genieten van het goede weer in Antwerpen. Ideaal om wat rond te slenteren op en rond de Meir, wat winkels te bezoeken (en af en toe ook eens iets te kopen) en An-Katrien een bezoekje te brengen in de SuperTrash store in Wijnegem op de terugweg. Wat ik zoal tegenkwam, zag, deed of kocht op mijn toch kan je hieronder bewonderen. Wat doen jullie zoal op een vrije dag? 


Last Saturday was a day without plans or meetings, what is quit unusual, so I decided to go to Antwerp by my own and to enjoy the good weather. Ideal to just hang around at the Meir, to visit some stores (and to buy some stuff now and than), and to visit An-Katrien at the SuperTrash store in Wijnegem on my way back. Wat I crossed, saw, did or bought can you see below. What do you do on a free day?

Facebook
Twitter
Pinterest
Google+

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu