EVENT | Amelie Lens X Friday

Ik droomde er altijd al eens van om de skyline van Antwerpen de bewonderen, liefst van al tijdens een mooie zonsondergang, en vorige week kreeg ik hiertoe de kans. Dit dan nog eens in combinatie met de launch van de nieuwe Amelie Lens X Friday collectie. De ideale combinatie als je het mij vraagt. Amelie Lens, wellicht gekend als model of DJ voor de meeste onder jullie, heeft een collectie van not-so-basic basics (zoals ze het zelf zegt) ontworpen in samenwerking met Friday. Een super mooie collectie met basic kleuren en items die bovendien ook nog eens heel draagbare en betaalbaar zijn. Vanaf nu ongeveer zal je haar collectie kunnen bewonderen, passen, goedkeuren en uiteraard kunnen kopen in de CKS winkels, en uiteraard ook online. Ik mocht samen met Melissa haar creaties gaan bewonderen in de A-tower in Antwerpen, van een perfecte locatie gesproken. Oh en van zodra je de playsuit hebt gezien ben je verkocht, I promise ๐Ÿ˜‰


I always dreamt of watching the Antwerp skyline, preferably during a nice sunset and last week I got the opportunity to do so. And this in combination with the launch of the new Amelie Lens X Friday collection. The ideal combination if you ask me. Amelie Lens, probably known as model or DJ for most of you, created a not-so-basic basics (as she says it herself) in collaboration with Friday. A very nice collection with basic colors and items who are very wearable and not that expensive. As of about now, you can admire this collection, try it on, fit it, approve is and also buy it at the CKS stores, and off course also online. Together with Melissa, I got the opportunity to check out on her creations at the A-tower in Antwerp, the perfect location. Oh and as soon as you saw the playsuit, youโ€™re sold, I promise ๐Ÿ™‚

 


Photos by CKS


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me