Mint triangles

Het is al een tijdje geleden dat ik deze outfit shootte. Ik ben eerlijk gezegd verbaard van het resultaat, zeker omdat ik deze shoot in m’n eentje heb gemaakt. De boyfriend heeft helaas niet altijd  tijd (lees: zin) om outfit foto’s te maken, haha, dus heb ik het een keertje alleen geprobeerd. Gelukkig heb ik sinds kort een nieuwe gsm met een geweldige camera (Jeps, deze zijn met mijn gsm getrokken, zou je niet zeggen he?!) mét spraakfunctie. Ideaal dus om je eigen foto’s te nemen, toch?! 🙂

It’s already a while ago that I shot this outfit. Honestly, I’m surprised by the result, because I made this shoot on my own. The boyfriend doesn’t always have the time (read: want) to take pictures, haha, so this time I tried it myself. Luckily, I have a new phone with an amazing camera (yeps, these pictures are taken with my cellphone, you wouldn’t guess it?!) with a speak function. Perfect for making your own pictures, right? 🙂

Op deze foto’s draag ik mijn nieuwe H&M short en handtas. Het was liefde op het eerst zicht met deze leuke print. Ik combineerde het met een basic top van Primark en een ketting die ik in de solden kocht bij Mango.

On these pictures, I’m wearing my new H&M short and handbag. It was love at first sight with this fun print. I combined it with a basic top from Primark and a necklace I bought in sales at Mango.

Wa vinden jullie van deze outfit? Ik ben alvast helemaal fan! 🙂

What do you think from this outfit? I’m already a huge fan! 🙂

Sunglaces – random shop Antwerp

necklace – Mango

top – Primark
short – H&M
Bag – H&M
Shoes – New Look
Watch – Fossil 


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me