LIFESTYLE | My unusual week so far

Deze week is zo unusual als maar zijn kan. Normaal gaat om 7u mijn wekker en vertrek ik op mijn gemak met de auto naar mijn werk. Deze week moet ik het helaas met heel wat minder slaap stellen. Om 5.15u gaat namelijk mijn mobieltje rinkelen en spoei ik me naar het station om de trein richting Gent te nemen. Gent?! Ja inderdaad Gent. Ik ben deze week op cursus in Gent, franse cursus nog wel. Ik moet zeggen dat het een beetje, een heel klein beetje en als je veel fantasie hebt, voelt als vakantie. Met de trein reizen is eerder uitzonderlijk voor mij en normaal doe ik dat enkel wanneer ik op uitstap ga. En ja, frans spreken doet me al helemaal aan vakantie denken. Maar deze droom wordt helaas doorprinkt wanneer ik eindelijk mijn achterwerk neerzet op mijn stoel en mijn mede ‘studenten’ aankijk en besef dat het weer een lange en vermoeiende dag gaan zijn.

This week is as unusual as it can be. Normally my alarm goes at 7 o’clock and I leave with my car without any stress. This week, I have to survive with a lot less sleep. At 5.15 my mobile starts to sing and I have to hurry myself to the station to catch my train to Ghent. Ghent?! Yes, indeed Ghent. This week I’m on a french course. I have to admit that it feels a little bit, a very little bit and if you have a huge imagination, like vacation. Travelling with the train is quite unusual for me and I immediatly link it to vacation or trips. And yes, talking french is definitely feeling like I’m on holiday. But unfortunately, my dream shatters when I sit down and watch the other ‘students’ and I realise it will be a long and exhausting day.
Uiteraard hebben er ook leuke dingen plaatsgevonden deze week (en de week is nog maar net half). Ik ben samen met Nikki van The Ginger Diaries naar de opening van de nieuwe Eskimo shop in Antwerpen geweest. Voor diegene dat denken dat de Eskimo shop een soort winters paradijs vol sneeuw is, heeft het mis. Het gaat hier om het ondergoed en pyjamamerk, waar het thema wel gericht was op de heerlijke winteravonden voor de kachel met een heerlijk zachte pyjama.

Of course, I also did some fun stuff this week (and it’s only Thursday). I went, together with Nikki from The Ginger Diaries to the opening of the new Eskimo store in Antwerp. For those who think that the Eskimo shop is kind of a winter paradise full of snow, you’re wrong. It’s the underwaer and pyjamabrand, but their focus is already on the cozy winterevenings in front of the fireplace with a warm pyjama.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me