Stripes and culottes at the beach

Op dit eigenste moment ben ik nog aan het genieten van mijn laatste dag aan de Belgische kust, samen met mijn vriend. We hadden een bon gekregen om te gaan eten in het Ford Napoleon en het leek ons gezellig om er ineens een weekendje van te maken. Belgische kust, here we come.

At this moment, I am enjoying my last day at the Belgian coast, together with my boyfriend. We received an invitation for a diner at Ford Napoleon and we thought that it would be fun to schedule a full weekend. Belgian coast, here we come.
Ik had tot op heden altijd het idee dat de Belgische kust maar wat saai is en dat daar nooit veel te beleven valt, maar het tegenovergestelde is waar. We hebben super veel leuke dingen gedaan zoals onder andere coctails drinken in beach houses en zomer bars, het zandsculpturen festival, gewoon over de dijk slenteren en mensen spotten. Eigenlijk een beetje echt vakantie houden. En daar horen natuurlijk ook leuke strandfoto’s bij. Een overzicht van het hele weekend hou ik voor een volgende post, maar hier laat ik jullie al meegenieten van mijn eerste outfit.

Until now, I always thought that the Belgian coast was boring and that there was nothing to do, but the opposite is the truth. We did so many fun stuff, like drinking coctails at beach houses and summerbars, visiting the sandsculputes festival, just walking on the coastline and watching people walk by. Actually a real vacation. And off course, pictures at the beach are part of a real vacation. An overview of my overall activities and pictures are for the next post, now I’m going to show you my first outfit.
Enkele posten geleden, je kan hem hier vinden, schreef ik al over de culotte, de nieuwe trend als het aankomt op losse zomerbroeken. Et voila, hierbij mijn culotte outfit. Ik combineerde hem met een gestreept topje en een witte sneaker. Uiteraard mocht een fancy zonnebril en een leuk hoedje ook niet ontbreken aan het strand.

Some posts ago, you can find him here, I already wrote about the culotte, a new trend when it comes to summer pants. Et voila, this is how I style a culotte. I combined it with a striped top and a white sneaker. Off course fancy sunglaces and a nice had couldn’t be missed on the beach.

Culotte – New Look
Top – Primark
Handbag – C&A
Sunglaces – random store Antwerp
Hat – C&A
Watch – Fossil
Shoes – Shoecolate


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me