What to wear when going to the beach?

Nice, Cannes en Monaco zijn niet alleen een geweldig mooie steden om citytrips te maken, ze hebben ook ontzettend mooie stranden, al zijn sommige ervan wel steen stranden en geen zandstranden. Ik ben niet echt het type dat úren en dagen aan een strand kan gaan liggen, maar zo voor eventjes kan ik er toch wel tot rust komen en ervan genieten. Omdat deze steden de ideale combinatie zijn voor de avonturierlijke citytripper en de zonneklopper, was mijn outfit meestal heel eenvoudig, en snel uittrekbaar 😉

Nice, Cannes and Monaco aren’t only beautiful cities for a citytrip, they also have amazing beached, of which some of them aren’t sandy beaches. I’m not really that type of person that for laying at the beach for hours or days, but I still can enjoy it for a while and enjoy the rest. Because these cities are ideal for a combination, my outfit was mostly very basic and easy to switch.

Op vakantie moet het voor mij niet altijd even fashionable of fancy zijn, maar moet het vooral praktisch, vrolijk en niet te warm zijn. Daarom zal je op onderstaande foto’s zien dat ik vaak shortjes combineer met een simpel topje. Een bruin kleurtje krijg je niet door lange broeken en truien te dragen. Hoe minder is soms beter in dit geval.

It doesn’t always have to be fashionable or fancy on holiday, it needs to be practical, fun and not to hot. That’s why you will see in below pictures a lot of shorts and tops. You don’t get that brown color by wearing long pants or sweaters. Less is better is this case. 
Deze outfit is heel zwem-proef. Een eenvoudig los jeansshortje met daarop een doorzichtig topje. Uiteraard had ik hier mijn bikini onderaan, zodat ik snel het water in kon.

This outfit is swim-proof. An easy loose short and an see-through top. Of course, I was wearing my bikini underneath, so I could enjoy the water without having to change everything.
Een avondje uit mag toch wel net iets meer zijn dan de standaar short-top outfit. Hier heb ik gekozen voor een simpel maar toch elegant gestreept kleedje van Vila en dit gecombineerd meer een pastelkleurige handtas van Laurant David.

A night out  may be a little more fancy than my standard short-top outfit. Here, I chose for a simple but elegant striped dress from Vila and combined this with a pastelcolored handbag from Laurent David.
Zoals beschreven, kies ik overdag graag voor comfort zodat de lange strandwandelingen en slenteringen door de straten geen last zijn. Lang leven de basics, short en topjes it is!

As said before, during the day, I chose for comfort so the long walks over the beach or through the city would be easy to complete. Hip hoi for the basics, shorts and tops it is!
Wat mag er zeker niet ontbreken aan een strandvakantie? Uiteraard, een duik in de zee in mijn spliternieuwe Hunkemöller bikini. De pasterkleurtjes zijn echt de max en helemaal in deze zomer.

One thing that cannot be missed when going on a beach vacation? Of course, a dive in the sea in my new Hunkemöller bikini. The pastelcolors really are the max en totally in fashion this summer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me