Shine Bright like a diamond

Schoenen, altijd al een kleine verlaving geweest van me. Nu ja, klein is zelfs een beetje een understatement. Sinds ik wat ouder wordt (jep, ik ben deze maand 26 geworden, hahaa) verkies ik steeds vaker de comfort van platte schoenen boven de elegantie van high heels. Maar nog beter uiteraard wanneer ik de elegantie van heels kan combineren met het comfort van sneakers. Voor zij die dit ook zoeken, weten dat dit wellicht moeilijk te vinden is. Máár niet getreurd, het bestaat want ik vond onlangs het ideale paar schoenen!

Shoes, always a little addiction of me. Well, little is even an understatement. Since I got older (yes, I turned 26 earlier this month, haha) I choose more and more the comfort of shoes above the elegance of high heels. Even better when I can combine the elegance of heels with the comfort of sneakers. For those who are also looking for this, they know it’s hard to find. But no worries, it exists, ‘cause I found the ideal pair of shoes!
Lang leven deze diamanten muiltjes van Sixtyseven aan je voeten. Comfortabel, stylisch, een beetje extravagant (maar zo heb ik het graag) en op en top elegant. Het leuke hieraan is het patroontje en de kleurschakering en glinstering die je krijgt wanneer je ermee op wandel gaat.

Holé for this diamont mules from Sixtyseven on your feet. Comfortable, stylish, a little bit extravagant (but that’s how I like it) and op and top elegant. The fun parts of the shoes are the pattern and the different colors and the sparkle when you walk with them.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me