Oh Happy Days


Terwijl je dit aan het lezen bent, ben ik aan het genieten in het zonnige Nice in Frankrijk. De dag voordat ik vertrok, ben ik nog snel even naar Turnhout geweest. Wat last minute spulletjes kopen, je kent dat wel. Toen ik wat aan het rondslenteren was, kwam ik een leuk en gezellig popup winkeltje tegen en daar vond ik dit super hippe gadget, de lightbox. Ik heb me er intussen al rot mee geamuseerd om zoveel mogelijk leuke quotes te maken.


While you’re reading, I am enjoying the sunny Nice in France. They day before I left, I quickly went to Turnhout. Buying some last minute items , you know. When I was walking down, I crossed a fun and cozy popup story and there I found this super fancy gadget, the lightbox. I enjoyed myself at lot in the meantime and tried as much quotes as possible.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Eline Van Dingenen

Eline Van Dingenen

Leuk dat je mij blog bezoekt! Hier vind je alles terug over mijn leukste outfits, de tofste koffiebars en alle dingen die me inspireren.

Contacteer me