1 paar killerboots, 4 outfits

Welcome back! Fijn dat jullie er weer zijn voor een nieuwe blogpost.

Vandaag niet zomaar een outfitpost, wel 4 outfits voor de prijs van 1. Met de herfst die op volle toeren draait en de winter die staat te popelen om zijn intrede te maken, zijn een paar nieuwe boots meer dan welkom.  Enkele vereisten: lekker warm, comfortabel en stylish as usual. Want ook in de koudere maanden van het jaar is een fashionable outfit essentieel. In mijn zoektocht naar deze ultieme herfst/winter schoen, vond ik een paar stijlvolle laarzen met crocodile print bij Vanharen.

Wat voor mij belangrijk is bij de aanschaf van een paar schoenen, nog meer dan bij gewone kledingstukken, is dat ik ze kan combineren met verschillende outfits en verschillende stijlen. Want zo weet ik tenminste dat ik de schoenen meer dan één keer zal dragen ???? En dat was in dit geval meer dan zo en dat ga ik jullie nu bewijzen met een paar verschillende outfits.

Mijn eerste en meest gedurfde outfit is er eentje met de vooral verafschuwde cyclingpants. Of je bent voorstander, of zwaar tegenstander. Ook ik heb een haat-liefde verhouding met dit soort broek, als je het een broek mag noemen tenminste. Gecombineerd met een oversized sweater, shirt of blazer vind ik hem nog tof staan. De laarzen eronder is wat gedurfd, maar al bij al fan van deze look. Zouden jullie dit dragen? ????

201911198723350259288637585 1 | Eline Van Dingenen

In mijn tweede en meest kleurrijke outfit heb ik deze killer boots van Vanharen gecombineerd met een kleurrijk jurkje om een beetje leven te blazen in deze grijze en donkere dagen. Een leren jasjes erover and you’re ready to rumble. Stoer maar toch vrouwelijk, net zoals ik het verkies.

De voorlaatste outfit is opnieuw een beetje een gedurfd exemplaar, maar wel mijn favoriet van de hele collectie. Een basic jeansrokje met daarover een oversized hoodie (vind ik zalig, super comfortabel) en een oversized jeans jasje. Alles behalve basic maar wel fancy en helemaal on trend.

De laatste outfit en wellicht de meest elegante outfit is er eentje met een satijnen rok. Een (satijnen) midi rok is een item dat je echt een volledig jaar rond kan dragen. In de zomer combineer je hem met een paar sneakers of heels, voor de koudere dagen draag je er een paar laarzen onder, van Vanharen uiteraard. Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar wel eentje dat én comfortabel en warm is én toch nog steeds zeer trendy is.

Mijn favoriet is toch de derde outfit, waarbij comfort toch trendy kan zijn en een paar killerboots de outfit meteen een upgrade geeft. Wat is jullie favoriet? Zouden jullie deze combinaties ook maken? Let me know.

Thanks for reading en hopelijk tot een volgende blogpost.

X, Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *